Peate teadma 10 asja, mida Photoshop avab.
Meil on suur trükifirma Shenzhen Hiinas. Pakume kõiki raamatute väljaandeid, kõvakaanelise raamatu trükkimise, paberkandjal raamatu trükkimise, kõvakaanega sülearvuti, spiraali raamatu trükkimise, sadula stichingu raamatu trükkimise, brošüüri trükkimise, pakendamise kasti, kalendreid, igat liiki PVC-d, tootebrošüüre, märkmeid, lasteraamatut, kleebiseid, kõiki liiki spetsiaalseid paberivärvi trükkimise tooteid, mängukaarti ja nii edasi.
Lisateabe saamiseks külastage
http://www.joyful-printing.com. Ainult ENG
http://www.joyful-printing.net
http://www.joyful-printing.org
e-post: info@joyful-printing.net
Adobe Photoshop on üks populaarsemaid graafilise disaini tarkvara, mis on täna saadaval. Võib öelda, et seni, kuni olete graafilise disainiga kokku puutunud, peaksite sellega tegelema, olenemata sellest, kui vara või hilja. Photoshopist on nii palju öelda, aga kas soovite, et see oleks teie parem käsi või lihtsalt kasutage seda mõne põhilise pilditöötluse tegemiseks, siis järgmised 10 asja, mida peate teadma, kas olete algaja või kellel on teatud arusaam seda.
1. Kiirklahvide kasutamine: see on Photoshopi aluse aluseks, kuid see on ka parim viis töö efektiivsuse parandamiseks. Otseteede kasutamine võimaldab keskenduda oma energiale tööle, mitte tööriistapaletile. Kui olete otseteede kasutamisega kursis, saate kasutada täisekraani töörežiimi, kõrvaldades mittevajalikud paneelipositsioonid, muutes vaatevälja laiemaks ja kasutades ekraani ruumi kõige paremini; mõningaid lihtsaid käske saab teha klaviatuuriga, ei ole vaja jagada. Süda on valitud tööriistade valikul, isegi kui see võtab väga vähe aega, kuid me ei soovi töös katkestada.
Märkus: kasutage otseteid nii palju kui võimalik. Järgmised kiirklahvid on tõhususe parandamiseks abiks, kuid ma ei tea, miks paljud raamatud on möödas või isegi mainitud, palun unusta neid kindlasti.
Ctrl + J: praeguse kihi kopeerimine uude kihti;
J: lülituge relvavahendisse;
M: lülitub telki tööriistale;
[]: Kui praegune tööriist on harjates režiimis (sh pihustuspüstol, harja, pliiats, imitatsioonimärkide harja, kustutuskumm ja blur ja süvendustööriistad), suurendage või vähendage pliiatsi otsa suurust;
Shift + BackSpace: täidab täitmisdialoogi.
Alguses ei pruugi te kõiki otseteid mäletada, Photoshopi abivahendeid saate aidata. Selleks avage Edit> Preferences> General ja valige Show Tooltips. Sel moel, kui liigutate hiirt tööriista paleti kohal, ilmuvad tööriista nimi ja selle otseteed, kuni eemaldate hiire.
2. Õmblusteta õmbluskaart: olgu tegemist 3D-piltide või veebilehtede valmistamisega, on õmblusteta õmblemine väga oluline, seda on lihtne Photoshopis teha. Pärast pildi kohandamist käivitage horisontaalse ja vertikaalse suuna nihutamiseks Filter> Muu> Teisaldamine. Üldiselt on nihutamine pool pildi suurusest. Kõige tähtsam on määrata määratlemata ala tagasi. Pärast nihkumise lõpuleviimist kasutage pildi pritsimiseks kummist templi tööriista, eemaldage õmblus ja seejärel määratlege kujutis. Sellega on täidetud õmblusteta taustapilt.
3. Kohandage tavapäraselt kasutatavate kombineerimiskäskude toiminguid. Pilditöötluse puhul kasutame paljudel juhtudel kombinatsiooni käsku. Näiteks peate dokumendi ühe mitmekihilise pildiga teisele dokumendile teisaldama. Kiireim ja ohutum viis on luua uus Shift + CTRL + N kiht; lamedad kõik nähtavad kihid allpool: Shift + Alt + CTRL + E; valige kõik pildid Ctrl + A; koopia CTRL + C; tühistage Ctrl + D; kustutage praegune kiht. See käskude kogum on luua pilt pildile, mis sisaldab kõiki nähtava kihi pilte praeguse kihi all. Praegu on pildi sisu jäänud lõikepuhvrisse, kleepige see soovitud dokumenti. See on. See on tüüpiline näide. Kuigi selle käsurühma komplekti täitmiseks saate kasutada mitmeid otseteid, on soovitatav see salvestada toiminguna. Paneeli Action Options (Toiminguvõimalused) abil saate määrata selle toimingu jaoks sobiva klahvi. Näiteks Shift + F2, nii et saate seda igal ajal helistada, väga mugav, eriti siis, kui fotod Photoshopist teistesse rakendustesse imporditakse, säästetud aeg on märkimisväärne! Shift, Control ja F2 kuni F12 erinevad kombinatsioonid võivad määratleda palju toiminguid ja parandada oluliselt efektiivsust.
4. Valige kihtide automaatne valimine: üsna silmapaistmatu väike trikk, kuid väga kasulik, eriti suurte failide puhul, millel on mitu kihti, isegi kui kihid on tellitud iga kihi käsu jaoks, korstnate kihtide järjekorras, see on ka tülikas valida - te ei pruugi meeles pidada millised kihid nad kuuluvad ja valede toimingute tagajärjed on mõnikord kohutavad. Praegu saate kõigepealt valida tööriista ja vali tööriistavalikust „Automaatne kihtide valimine”. Lisaks viilutööriistale, tee komponentide valiku tööriistale, pliiatsi tööriistale ja käsitööriistale on tööriistakasti muud tööriistad praegused. Kui valitud on Ctrl-klahvi all hoides, muutub see tööriist ajutiselt liikuvaks tööriistaks. Klõpsake ükskõik millisel objektil lõuendil, Photoshop läheb automaatselt oma kihile, et saaksite töötada. Kui te praegu tööriista liigutate, isegi kui te ei vali kihti automaatselt, hoidke lihtsalt klahvi Ctrl all, saate ka vabalt valida erinevatele kihtidele kuuluva pildi sisu.
5. Loo kohandatud harja: Photoshopis on kasulik ressurss, mida enamik inimesi ei kasuta täielikult, ja see on kohandatud harja loomine. Looge uus dokument, millise pintsli suurus on must (võib olla ka värviline või erinevad halltoonid, kuid pintsli värv on kergem) joonistab pintsli kujutise, nagu väike lill, mõned väikesed puud ja nii edasi. Seejärel kasutage ristkülikukujulist telki uue pintsli valimiseks ja määratlemiseks. Kui valikut pole, määrab Photoshop kõik lõuendil olevad pildid pintsliteks. Sel moel saate luua nende unikaalsete piltidega erinevaid kohandatud harju, eriti dekoratiivseid mustreid, näiteks piire.
6. Objektiivi põletamise efekt: Objektiivi põletamine on üks kõige sagedamini kasutatavaid retušeerimisefekte esmase pilditöötluse puhul. Üldiselt saate pildile atmosfääri lisada, kasutades filtris Filter> Render> Lens Flare. Seega, kui olete väga rahul objektiivi põletamise mõjuga ja soovite seda salvestada, saame kasutada kihtide segamise funktsioone. Looge pildile eelnevalt uus kiht, täitke see mustaga, seejärel täitke objektiivi põlemisfilter, seejärel määrake selle kihi kihi segu režiimiks "ekraan", nii et must on peidetud, saate eraldi kumaefekti kiht. Selle meetodi ainus puudus on aga see, et seda ei saa kuvada valge pildiga.
7. Valgusefektide filter: selle filtri suurim üllatus on see, et see võib luua erinevaid realistlikke tekstiefekte. Kõige lihtsam on seda teha lihtsa tekstuuri kanalisse, seejärel rakendada kihtile Filter> Render> Valgusefektid, valida kanal, kus tekstuuri tekstuurikanalis lihtsalt salvestati, ja reguleeri erinevaid valgustusseadeid. Saate kolmemõõtmelise tekstuuriefekti.
8. Kasutage reguleerimiskihti: keegi ei ole kindel, et pilti saab korraga korrektselt reguleerida, nii et lisaks hea varundustavade arendamisele on kõige parem kasutada reguleerimiskihti, kui kasutate reguleerimiskihti. Teil võib tekkida probleeme, kuid see probleem on minimaalne võrreldes kujutise kahjustuse kadumisega. Ja mis veelgi tähtsam, saate teha uusi muudatusi loomingulise protsessi ajal, ilma et peaksite muretsema pildikahjustuste pärast.
9. Kiire kopeerimistehnika: Veenduge samas dokumendis, et praegune tööriist on mobiilne tööriist (või ajutiselt mobiilne tööriist). Kui vajutate Alt klahvi, lohistage see kopeerimiseks. Hoidke Shift-klahvi all, et veenduda 45 kraadi vajutamises. Korruta nurk; liigutage Shift-klahvi erinevate dokumentide vahel liikudes. Kui kaks dokumenti on sama suurusega, kopeeritakse objekt uue dokumendi samasse kohta. Kui dokumendi suurus on erinev, kopeeritakse objekt uude dokumenti. keskel. Sel viisil kopeerimine ei ole mitte ainult mugav, vaid vähendab ka lõikepuhvri kasutamist, säästes veelgi süsteemi ressursse.
10. Tulemuste kuhjumine: Kui kasutate mõnda aega Photoshopit, säästad kindlasti palju häid asju. Näiteks teie kontuuride, kontuuride, stiilide jms järkjärgulised muutused, kaasa arvatud mõned värvid, mida on kerge töödelda. Need salvestatakse Photoshopis ainult ajutiselt. Pärast uuesti laadimist naaseb Photoshop vaikimisi olekusse ja muutub puhtaks ja korras. Need kohandatud asjad kaovad. See ei ole ainult kahju, vaid mõjutab ka teie tööd (näiteks kadunud värvide määratlus). Seetõttu on parem salvestada see vaikehalduriga iga kord, kui sul on hea idee, ja salvestage see spetsiaalsesse kausta. Preset Manager salvestab harjad, värvid, gradientid, stiilid, mustrid, kontuurid ja kohandatud kujundid, nii et teie töö ei kao. Pärast uuesti laadimist võite minna tagasi tuttavasse töökeskkonda vastava faili ülekattega.

